Radno vrijeme

Pon – Pet | 08:00 – 16:00

E-mail

office@laser-clean.me

Kontakt

+382 67 622 277

Čišćenje klima uređaja

– obje jedinice

Modernom opremom Američke proizvodnje i hemijom koja se koristi u mogućnosti smo da očistimo kako zavojnice unutar objekta tako i zavojnice vanjske jedinice. Baterijska oprema omogućava čišćenje pod pritiskom i na jedinicama koje su na teško dostupnim mjestima. Dosadašnja praksa čišćenja zasnivala se na čišćenju unutrašnje jedinice dok je  danasnjim inverter sistemima potrebnije čišćenje vanjskih jedinica. Pravilnim održavanjem i čišćenjem kako unutrašnjih tako i vanjskih jedinica produžava se radni vijek prvenstveno inverter motora odnosno ukupnog sistema.

Modernom opremom koju posjedujemo smanjujemo vrijeme čišćenja a povećavamo učinak. Oprema dozvoljava i čišćenje rashladnih sistema na hladnjačama kamiona.

Kako očistiti zavojnice klima uređaja

Kada razne necistoce i prljavština prekriju zavojnice vašeg klima uređaja, on je primoran da radi jače, a rad košta više. Studije pokazuju povećanje efikasnosti od 16%, jednostavno čišćenjem namotaja. Ali zavojnice se moraju na odgovarajući način očistiti, inače se mogu trajno oštetiti. Što je još gore, opasne bakterije se mogu razmnožavati u loše održavanom sistemu, stvarajući zdravstvene rizike poput astme, mučnine i još mnogo toga. Klima uređaji nisu uvijek dizajnirani za održavanje. Namotaji za obradu zraka su poznati kao teško dostupni, a kondenzatorski zavojnici mogu biti desetinama metara od izvora struje i vode. Ali sa pravim alatima, možete održavati bezbedan, efikasan sistem – bez obzira na to gde se nalazite. Nasa oprema obzirom da koristi baterije za pogon kompresora idealne jacine pritiska u mgucnosti je ocistiti I unutrasnu I vanjsku jedinicu I na tesko pristupacnim mjestima.

Uhvatite se u borbu sa prljavim kalemovima za siguran i efikasan HVAC sistem.

Klima uredjaji novije generacije – inverter, iziskuju redovno odrzavanje I ciscenje, cak stavise vaznije je ciscenje vanjske od unutrasnje jedinice. Kvarovi na inverter jedinicama su znatno skupli od dosadasnjih obicnih Sistema, zato je preporuceno ciscenje posle svake sezone I promjene rezima rada Sistema.

Čišćenje unutrašnje jedinice klima uređaja